Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 82 людини

Про організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання

Дата: 24 січня 2022 о 12:42
263 перегляда

РУБІЖАНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2

РУБІЖАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ


НАКАЗ

від 24 січня 2022 р.                                   м. Рубіжне                                                            № 30

Про організацію освітнього процесу

за дистанційною формою навчання

            На виконання Закону України «Про захист від інфекційних хвороб», статей  11, 16, 20 Закону України   «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), на підставі оцінки епідемічних показників та стану захворюваності в цілому в Рубіжанській міській територіальній громаді, а також у зв’язку зі стрімким зростанням кількості захворювань серед учнів, працівників школи на ГРВІ та  COVID-19, з метою запобігання подальшого росту захворюваності та розмежування учасників освітнього процесу, згідно наказу по школі від 24.01.2022 року № 29 «Про перехід закладу освіти на дистанційну форму навчання» з 25 січня 2022 року освітній процес в Рубіжанській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №2 переведено на дистанційну форму здобуття освіти.

З метою забезпечення виконання освітніх програм, під час здобуття освіти учнями за дистанційною формою навчання, а також чіткої, злагодженої та змістовної взаємодії вчителів з учнями та їх батьками, регулярного відстеження результатів навчання здобувачів  освіти  та  надання  їм  підтримки  в  освітньому  процесі

НАКАЗУЮ

  1. Організувати з 25.02022 року освітній процес у закладі освіти за дистанційною формою навчання з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

2.   Призначити відповідальними особами за організацію та здійснення   в закладі освіти  освітнього  процесу  з  використанням  дистанційних  технологій:

- у 1-4 класах – Ю. Моісєєву, заступника директора школи з навчально-виховної роботи;

- у 5-9,11 класах – Е. Гончаренко, заступника директора школи з навчально-виховної роботи.

3. Ю. Моісєєвій та Е. Гончаренко, відповідальним особам за організацію та впровадження в закладі освіти освітнього процесу з використанням дистанційних технологій:

3.1. Забезпечити здійснення освітнього процесу вчителями 1-9, 11 класів за дистанційною формою навчання  у межах їх робочого часу відповідно до затвердженого  розкладу  уроків.

3.2. Здійснювати постійний контроль за проведенням педагогічними працівниками занять з використанням технологій дистанційного навчання   та оцінюванням навчальних досягнень  здобувачів  освіти.

4. Вчителям-предметникам:

4.1. Організувати здійснення освітнього процесу в закладі освіти з використанням навчальних освітніх контентів: Zoom, Classroom, додатку Viber, електронної освітньої платформи сервісів Google «G  Suit for Education» запроваджених  для  проведення  дистанційного  навчання  в  закладі  освіти.    

4.2. Здійснювати  освітній процес за дистанційною формою навчання  в межах свого  робочого  часу  відповідно до  затвердженого  розкладу  уроків.

4.3. Ведення класних журналів під час дистанційної форми навчання здійснювати відповідно до  проведених  уроків.

5. Класним керівникам 1-9,11 класів:

5.1. За необхідності забезпечити реєстрацію учнів своїх класів на обраній у закладі освіти платформі для здійснення освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

5.2. Забезпечити  постійний зв'язок з учнями своїх класів, їх батьками та вчителями-предметниками з метою контролю за перебігом освітнього процесу за дистанційною формою навчання.

6. Педагогічним працівникам школи під час дистанційного навчання забезпечити:

6.1. Виконання освітніх програм, з дотриманням санітарних правил щодо гігієни зору, постави, тривалості навчальних занять та урахуванням часу на виконання домашніх завдань учнями.

6.2. Оцінювання навчальних досягнень учнів з фіксацією у класних журналах та на обраній закладом освіти платформі для здійснення дистанційного навчання. Оприлюднення списку оцінок для всього класу є неприпустимим.

6.4. Постійний зв’язок з класними керівниками, з метою  їх інформування  щодо особливостей  протікання освітнього процесу за дистанційною формою навчання, з учнями закріплених  за  ними  класів.

7. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор школи                                                                                             Олександр ОШНЕК

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.